De Woonkamer Makelaardij Enschede

7

De Woonkamer Makelaardij Enschede. 5,708 likes · 273 speaking about this · 51 have been right here. “zoals jij bent, zo is je huis” en “zoals je huis is, zo ben jij”, luidt een chinees spreekwoord.

Meester Oude Groenstraat 3, Enschede huis te koop [JAAP.NL]
Meester Oude Groenstraat 3, Enschede huis te koop [JAAP.NL] from www.jaap.nl

De woonkamer is ruim, voorzien van een pellet kachel en beschikt over vele raampartijen. Er is een mogelijkheid om met de auto bij de storage te komen middels de weg hyperlinks van de woning. De nette open keuken is v.v.

Op De Eerste Verdieping Zijn 3 Slaapkamers En Moderne Badkamer, Vaste Lure Naar Ruime Zolder Met Mogelijkheid Voor 4E Slaapkamer.

De woonkamer met toegang tot de tuin biedt opties voor overkapping, carport. Vanuit de woonkamer bereikt u vervolgens de tussenhal met vaste kast waarin boiler voor het warme water, van de naastgelegen gerenoveerde geheel betegelde badkamer met douche ruimte v.v regendouche en wastafel. De badkamer is zowel vanuit de grootste slaapkamer als de hal toegankelijk

Brammelobrink 61, 7544 Xx Enschede.

Ook is er een separaat rest room aanwezig. 5,708 likes · 273 speaking about this · 51 have been right here. Rigtersbleekstraat 82, 7521 gl enschede.

De Badkamer Biedt Toegang Tot De Ruime Storage, Oprit En Achtertuin.

In de woonkamer bevindt zich ook de tussenhal met rest room en toegang tot de storage. De woonkamer is in 2016 uitgebouwd derhalve betreft dit een ideale gezinswoning! De woning ligt op korte afstand van de enschedese natuurvoorzieningen, waaronder het recreatiegebied het rutbeek.

Wij Beschouwen De Woningmarkt Als Onze Core Enterprise.

Hengelo (ov) snelder zijlstra bedrijfsmakelaars v.o.f. (4,2) gemiddelde (op foundation van 2 beoordelingen): De naast de keuken gelegen kamer (16m2)

De Tuin Is Voorzien Van Een Stenen Berging.

De tuin is 14 meter diep en voorzien van een storage. Aansluitend betreedt u een tussenhal waarna de badkamer met douche en wastafel volgt. De woonkamer heeft een grote dubbele schuifpui naar de op het zuiden gelegen tuin.


Article Tags: · ·

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Shares